2014. szeptember 19., péntek

Interjú Lily G. Bluntal. m/m romantika és erotika írónőjével






Ma este, íme egy pikáns interjú a meleg romantika és erotika egyik írónőjével Lily G. Bluntal.

Néhány mondat az írónőről:
Lily G. Blunt jelenkori meleg romantikus és erotikus történeteket ír. Imádja felderíteni a két férfi közötti kapcsolatot, az egymás iránt érzett testi és érzelmi vonzódást.
A szorongás, gyakran része a történeteinek, úgy véli ez demonstrálja a leginkább a férfiak egymás iránti mély érzéseit. Lily mindig is a fejében képzelte el a jeleneteket, de ezek közül csak néhány került papírra - úgy tűnik sosem elég a nap huszonégy órája, lehet hagynia  kéne, hogy egy profi tanítsa meg, hogy tud csak az írásra koncentrálni.

Négy évvel ezelőtt fedezte fel a m/m (férfi/férfi) romantika csodálatos világát rajongói történetek kapcsán, amikor is szabad idejében ő is írni kezdett. A barátai és olvasói bátorításának hatására, néhány írását  publikálta.

Lily jónéhány általa publikált írása elérhető az Amazonon, és a Torquere Press and Wayward Ink Publishingel.
             


Könnyen zavarba lehet jönni a könyvei olvasása közben, Lily videókat készít felhasználva filmek meleg témájú jeleneteit, gyakran posztol gyönyörű csókolózó meleg párokról képeket Tumbrl és Facebookon.
Lelkes támogatója GLBTQ jogoknak és kiáll az egyenlőség melett. mindenki számára.

Lily anglia középső részén él, férjével, két huszonéves gyerekével és egy őrült shetlandi juhászkutyával.

WordPress: http://lilygblunt.wordpress.com
Blog: http://lilygblunt.blogspot.co.uk/
FB Page: http://www.facebook.com/LilyGBlunt
FB Profile: http://www.facebook.com/lily.blunt.75
Tumblr: http://bobloving.tumblr.com/
Tumblr: http://lilygblunt.tumblr.com
YouTube: http://www.youtube.com/user/BoyonBoyLoving?feature=mhee
Twitter: https://twitter.com/BoyonBoyLoving
Goodreads: https://www.goodreads.com/author/show/6586037.Lily_G_Blunt




Mikor kezdtél el írni? Mi inspirált az írásra?

Körülbelül 5 évvel ezelőtt, akkor lettem egy Twilight fan fiction rajongója. Kb 8 hónapja olvastam, amikor bátorkodtam belekóstolni az m/m slash vonalba és jött az ötlet egy Edward - Jake történetről. Mivel pont nyári szünet volt, úgy döntöttem bele vágok az írásba.
Azt mondogattam magamnak kár erre pazarolni a nyaramat, de kitartottam és az első két fejezetet rendkívül élveztem. Feltöltöttem a történetet mielőtt befejeztem volna, egy weboldalra, ahol csak rajongói írások voltak olvashatók. Néhány héttel később feltöltöttem a harmadik fejezetett, de utána néhány hónapig nem volt lehetőségem rá, hogy a negyediket felrakjam.
Ez volt a kezdete az írói tevékenységemnek, nem kapott sok kritikát, de sok ötlethez segített hozzá. Azóta írok rajongói és saját történeteket.

Van kedvenc könyved, íród?

Túl sok könyvet és szerzőt szeretek, ahhoz egyet kiemeljek, de ha választanom kéne, akkor az m/m romantika a kedvenc.

Mi a kedvenc helyed, ahol írni szoktál?

Napsütötte ebédlő vagy a nappali.

Hol találsz ihletet a történeteidhez?

Néha csak egy sor egy dalból vagy egy másik könyvből, egy semmiből jövő véletlen gondolat, de elkezdek gondolkodni rajta, majd a kép, a részletek kialakulnak a fejemben, sok gondolkodás és tervezgetés után, kialakul a történet váza.

Te döntesz, hogy hol zajlik a történet vagy a karakterek harcolnak érte és győznek?

Úgy az egész, az elején eltervezem mi fog történni, milyenek a karakterek, de a karaktereknek megvan az esélye, hogy a történet előrehaladtával változtasson a dolgokon, ha az szerintem jó, akkor semmi akadálya, nincs semmi kőbe vésve.


Valaha is meg kellett küzdened "írói válsággal"? Hogy tudsz visszatérni az íráshoz?

Vannak napok, amikor keveset írok vagy egyáltalán semmit, sőt néha hetek is. Ha a szavak nem jönnek, eléggé tud frusztálni, olyankor mások írásait szerkesztem vagy jegyzeteket készítek a történethez, amin dolgozom vagy amin fogok a jövőben dolgozni. Néha leírok valami,t amiről azt hiszem, hogy szemétbe való, aztán másnap elolvasom és rájövök, hogy nem is olyan rossz.

Melyik a kedvenc műfajod, amit olvasol is? Hogy vagy azzal, hogy ilyen műfajú könyvet írj?

Határozottan a kedvencem az m/m történetek mind olvasás és mind írás terén is. Nem emlékszem, mikor olvastam utoljára m/f történetet. Azt hiszem talán 2 olyan szex fejezetet írtam, ahol férfi nővel szeretkezett, de azt is már régen törölték.

Az én írás közegem a jelenkor, itt angliában, felhasználva személyes tapasztalatokat itt és ott.

Mesélj egy kicsit a kiadói tapasztalataidról. Most mit csinálnál másképp?

Sok történetem saját kiadású.  Ez ijesztő és nagyon kemény munka volt az elején, de szerencsére sikerült mindent megvalósítanom, feltudtam hívni a facebookos barátaimat, hogy tanácsot kérjek tőlük.

Van két rövid történetem, aminek a harmadik része októberben jön ki egy antalógiában a Torquere and Wayward Ink Publishingnél.

Az, hogy mit fogok csinálni attól is függ a Paint the Sky mennyire lesz sikeres. örülök, hogy van tapasztalatom mind a két fajta kiadásban.


Milyen tanácsot adnál egy új írónak?

Az elején inkább rövid történetet írjon ne egy hosszú regényt. Kell találni olyan embereket akik elő olvassák a történetet, és egy bétát, így kapni fog tanácsokat, észrevételeket ami alapján fejlődni tud.
Csatlakozhat a helyi írói klubhoz, akikhez fordulhat ötletekért, segítségért. Ha hiszed hanem, olvass különböző íroktól, különböző témában.

Beszélj egy kicsit a könyvről, amit nemsokára ki fogsz adni? Mi a következő?

A történeteim jelenkori m/m romantika és erotika, egy kis szorongást hozzáadva, csak hogy meglegyen a kellő feszültség a történetben. Talán egy kicsit több, mint másoknál. Sokan mondták már a történeteimet elkéne látni egy vigyázz Összetörik a szíved figyelmeztetéssel.

Boys on Film egy képzeletbeli pornó stúdió, de azért még mindig egy szerelmes történet.

The Perfect Size for You egy pornó sztárról/ bérelhető fiúról szól aki beleszeret az egyik ügyfelébe.

Service with a Smile CockyBoys ihlette, Ty Roderick, Asher Hawk és a Lust antalógia részei, a Szerelem, a Veszteség, a Nevetés, amik egyértelműen megmutatják a szey jelenetek dominálnak bennük.

A Paint the Sky augusztus 30 jelenik meg, az antalógia  Opposites Attract október 10-én,

Rengeteg ötletem van mi legyen a következő történet. Az egyik lehet Teo vagy Finn történetének folytatása lesz a Paint the Skyból. Ugyanakkor tervezek gyerekeknek szóló történelmi/fantazi történeteket is. Plusz remélem még sok rövid történetet írok magamnak, és antalógiákba is.

Egy kis vicces kérdezz - felelek:

Kávé vagy tea?

Tea

Mi a kedvenc csemegéd?

Eltölteni egy napot a Aqua Sana Spa Center Parcs. Ezekkel az ételekkel: a belga zsemle, dán sütemény vagy ragadós karamella puding.

Melyik az a kitalált karakter, akit igazán szeretnéd hogy valódi legyen?

Imádnám, ha találkozhatnék Edward Cullannel, és láthatnám ahogy fénylik.

Kevenc híresség?

Még mindig Robert Pattinson.

Ebook vagy papírkönyv?

Ebook.

Milyen fajta zenét hallgatsz?

Szeretem hallgatni Sam Smith és még Bay City Rollers, Westlife, Nora Jones, Joe McElderry és  Mozart CDit a leginkább, de gyakran minden olyatmit meghallgatok ami kellemes a füllnek.

Mit csinálsz szórakozásként?

Otthon vagyok a legboldogabb, de élvezem amikor a barátaimmal vagyok vagy a családommal.

Van időd hobbira az írás után? Ha igen,  mik a hobbijaid?

Szeretek sétálni, hegyet mászni, különböző helyeket meglátogatni. Imádok Ausztriába menni. A videó készítés kéne legyen a klasszikus értelemben vett hobbim legyen. Jobban szeretném azt mondani, ez a kertészkedés, de elég nehezen jutok ki mostnaság, de amikor kinn vagyok, nagyon élvezem.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...