2014. szeptember 5., péntek

50 erotikus könyv, ami jobb, mint a Szürke 50 árnyalata

     Osztva a véleményét, egy másik külföldi bloggolónak, szerettem a Szürkét, szerettem volna szürkét, ha azelőtt nem olvastam volna már annál a könyvnél sokkalta "sokkolóbb" erotikus könyvet. 
Valószínűleg a maga nemében egyedülálló, eladható a tömegeknek egy emészthető köntösben.
Bár számomra egy talány, miért kell  ehhez a könyvhöz hasonlítani minden más BDSM könyvet, miközben biztos, hogy nem itt fogjuk hitelesen megismerni ezt a világot. 
Na pont, ezért gondoltam megosztom ezt a könyv listát, ami ugyancsak hasonló kaliberű könyveket vesz végig, legyen az önálló könyv vagy sorozat.



1-3. Crossfire sorozat
24-26. Inside Out Series

READING ORDER:



Ha szeretted a Szürke 50 árnyalatát, akkor ezt imádni fogod. Írója a japán-amerikai származású Sylvia Day, az első része  Egymásba fonódva  az Amazon 2012-es eladási listáján a Top10 -be került.


Gideon és Eva szerelmének fordulatos eseményit követhetjük végig.
Eva Tramell egy fiatal nő akit gyerekkorában  molesztáltak. Keményen próbált szabadulni a múlttól, amikor találkozott Gideonnal. Gideon Cross egy fiatal, jóképű billiomos ( Az álompasi, igaz?), akit szintén szexuálisan molesztáltak. Ez az ő utazásuk, ahogy próbálnak egy egészséges, gyönyörű kapcsolatot építeni.



4. Story of O


Pauline Réage - Story of O  - brilliáns regény, alighanem a kedvencem.
Egy klasszikus történet egy francia fotográfusról, aki szerelmes Renebe. A szerelem teli lelki és szexuális tesztekkel. Ha szükséged van egy kis szexuális ösztönzésre, akkor ez a megfelelő könyv rá. Ez volt a bemutatkozó könyve az erotikus irodalomnak.  Én nagyon szerettem és minden szürke rajongónak el kell olvasnia. Csodás írás, sokszor szívszaggató. A történet némely része sokkoló lehet néhányotoknak, és a könyv a végére kicsapja a biztosítékot, de megéri..













 
5-6. Beautiful Sorozat



 Jamie McGuire - Beutiful sorozata  Abby Abernathy és Travis Maddoxról. Abby egy fura jókislány, Travis egy tetoválásokkal borított srác, aki az éjszakáit azzal tölti, hogy pénzért harcol a ringben.

Travis egy szimpla fogadással a zűrös életébe rángatja Abbyt. Ha a srác veszít, önmegtartóztató életet él egy hónapig, ha Abby veszít, ugyan ennyi ideig él Travissel. 
Az első könyvben, Abby meséli el a történetet, a másodikban pedig Travisz szemszögéből olvashatjuk a sztorit.



 

7-9. Gabriel's Inferno


Épp csak befejeztem az utolsó könyvet a Sylvain Reynard - Gabriel's Inferno- nak. Egyszerűen imádtam.
Gabriel Emerson egy jóképű, attraktív professzor, akit mai napig gyötör a múltja.Mikor Julia Mitchell csatlakozik a szemináriumához, rögtök érezhető a szexuális feszültség közöttük. Történet szerelemről, vétkekről, szexről. A sorozat egyszerűen lenyűgöző  és csodálatos. Miután befejeztem a harmadik könyvet,  még mindig nem tudtam elengedni Gabrielt és Juliát. el fog tartani egy darabig mire új könyvet fogok olvasni.



 

10-12. Phèdre's Trilogy

Jacqueline Carey – Phédre’s Trilogy, nem nagyon ismert, de nagyszerű könyv. Véletlenül vettem le a polcról a helyi könyvtárban és teljes meglepetésként ért mennyre jó könyv. Egy fantasy történet Terre d’Ange nevű helyről, ami gyönyörű és bájos. angyalok és emberek kevertfaja által lakott. Bárcsak minden 50 szürke árnyalata könyv rajongója olvashatná ezt a művet. Imádni fogod jobban mint a szürkét. Fantasztikus írás, forró jelenetekkel a történetben. A jelenetek perverzebbek és a női karakter sokkal erősebb jellem.

 




13. Delta of Venus

Nagy meglepetést fogok okozni ezzel a könyvel Anais Nin – Delta of Venus. A negyvenes években írták, és 1977-ben egy erotikus könyveket gyűjtő magángyűjtő újranyomtatta.
15 novella gyűjteménye a könyv. Egyedülálló módon tárja fel az emberi szexualitást. Javaslom mindenki számára, hogy minden könyvet olvasson el az írónőtől, megéri.




14-17. On Dublin Street Series




Még csak az első kötetét olvastam, de már tervezem következő részét, hogy elolvasom. Imádtam az első kötetet, egy amerikai lányról Jocelyn Butlerről szól, aki Edinburghbe költözik, hogy újra kezdje az életét. Találkozik Braden Carmichael, egy férfivel, aki mindig megszerzi, amit akar, ezúttal Jocelynt akarja az ágyába. Minden benne volt erotika, romantika, dráma, humor. Egyértelmű a Dublin street jobb, mint a szürke.
Smantha Young.




18-20. Thoughtless Trilogy


S. C. Stephens – Meggondoltlanja egy olyan sorozat, amelyik Kieraról szól, egy nőről, aki megtalálta a lelki társát, a szerelmi életéről, mindenről amit valaha is akart. Minden tökéletes addig, amíg nem költöznek egy új városba. Előre nem látott kötelezettség eltaszítja őket egymástól. Magányosan és összezavarodva Kiera találkozik Kellan Kyle-al, a helyi rock sztárral. Az elején csak barátok, de egy éjszaka minden megváltozik. Sosem lesznek ugyanazok. Szenvedélyes és rabul ejtő sorozat.



21-23. Up In The Air Series

24-26. Inside Out Series
 Up in the air - Egy történet a légutas kísérő Biancáról, és az életéről miután találkozott a milliárdos szálloda tulajdonos Jamesel. Már első alkalommal, amikor meglátja tudja, hogy vonzódik hozzá. Első látásra úgy tűnik egy tipikus milliárdos erotika, de ez annál sokkal több. Sok a perverz, domináns, BDSM szex ebben a sorozatban, de a legjobb rész a karakterek fejlődése. Up in the air, egyike a leginkább alábecsült sorozatnak. Igazán forró, mély, szellemes és briliáns. Különleges helyet foglal el a polcomon. Muszáj elolvasnod, ha rajongója vagy a műfajnak.



24-26. Inside Out Series
24-26. Inside Out Series
24-26. Inside Out Series
24-26 Inside out series


Lisa Renee Jones - Inside out sorozata nagyon egyedi. A történet Sara McMillanről szól ,aki megtalálja egy titokzatos nő erotikus naplóbejegyzéseit. Nem tudja abbahagyni az olvasást,elkezdi megélni a sötét fantáziákat, ameddig sokkolva olvassa az utolsó napló bejegyzését. Egyik kedvencem ez a sorozat. Az írónő képes végig szexin írni. Egyszer olvastam valahol, hogy ez a sorozat keveréke Szürkének és a Basic Instinctnek.




27-29 The Dark Duet Trilogy


Oké a A Dark Duet sorozat, kicsit más, mint a fentebb említettek. Sokkal inkább sötét és ijesztő. A 18 éves Oliviáról szól a történet, aki egy ismeretlen helyen ébredt fel, bekötött szemmel, összekötözve. Elrablója Caleb, egy férfi, akit még fiatal fiúként elraboltak és eladtak rabszolgának. Most pedig bosszút áll fiatal nőkön, kiképzi őket mindarra, ami egykoron ő volt. BDSM, erotika, szerelem? Nem igazán lehet megmondani a pontos műfaját a trilógiának. Ez sokkal sötétebb, mint a Szürke 50 árnyalata, ha tényleg szeretted a maga sötét módján, akkor szeretni fogod ezeket a könyveket is.



30-32. This Man Trilogy



The Dark Duet Trilogy
Elég sokan ajánlották a sorozatot. Egy barátom, azt mondta This man olyan, mint a szürke, eh annál sokkal
perverzebb és furcsább. Oké én szeretem a furcsa dolgokat, ez volt az első sorozat, amit a szürke után elkezdtem olvasni. Ava egy 26 éves belsőépítészt, akit a főnöke The Mansion-ba küld egy munkára. Azt hiszi The Mansion egy hotel, de elég nyilvánvaló mi folyik ott. Találkozik a tulajdonossal Jesse Wardal és rögtön kialakul a kapcsolat kettejük között. Imádtam a könyveket, még mindig nem tudom, hogy érezzek Jesse iránt. Egy őrült? Édes? vagy talán mentális problémái vannak? Nem tudok várni a 3 könyvig, hogy olvashassam. Jodie Ellen Malpas





33-36. The Blackstone Affair Series



The Blackston affairt- Rengetegen ajánlották, a legjobb barátom teljesen odavan a sorozatért. Tehát így én is elkezdtem olvasni. Az első könyv elég rövid (176oldal), de imádtam. Az biztos, hogy teljesen olyan, mint a   szürke.  A történet Brynne Bennettről szól, aki egy amerikai tanuló londonban, aki részmunkaidőben   modellkedik, próbál a művészi karrierre koncentrálni. Amikor találkozik az üzlet emberrel Ethan Blackstoneal,   (Miért nem lehet egy szegény férfis erotika?) Megveszi a meztelen portrét Bryannről. Az ágyában akarja tudni, de a visszautasítják..




 37. Strangers

Strangers egycsodálatos történet arról, hogy egy öngyilkossági kísérlet hogyan hozhat össze két embert, ezt muszáj elolvasni, fantasztikus történet, jó párbeszédekkel sok... szexjelenettel, forró, szenvedélyes szex jelenetekkel. Sírtam és nevettem milközben olvastam, sokkal több mint a szürke. az egyik legkíválóbb könyv a listámon, határozottan az egyik kedvencem. Nagyon nagy hatással volt rám. Abban az időben, amikor olvastam éreztem, hogy egy kicsit depressziós vagyok és ez a csodálatos történet határozottan segített, ezt a hangulatott elmulasztani. Emlékszem mennyire későig fenn voltam, mert nem tudtam letenni a könyvet.











 
38-40. Cocktail Series



Alice Clayton zseniális Cocktail sorozata. Alice mindig tökéletesen keveri a szexit és a vicceset a könyveiben. Ez a történet Carolinről, egy lányról, aki csak most költözött egy új lakásba San Franciscoban ( Láttam magamat a karakterként) Annyira vékonyak a fali a lakásban, hogy hallja, ahogy a szomszédja minden éjjel különböző nőkkel hancúrozik. Caroline egyedülálló, szóval tudjátok.. elkezdett fantáziálni. 
A könyv szexi, forró, vicces és aranyos. Imádtam. Mostanra remélhetőleg mindhárom könyvet olvashatjuk.



41-44. Dream Man Series



Milyen az álompasi ? Kristen Ashley 4 könyvet írt, 4 különböző álompasiról. Az első a "Mystery Man" ,
Gwendolyn Kidd találkozik álmai férfijával, miközben a kozmoját issza. Hazaviszi, de amikor felébred, rájön, hogy a férfi már elment. Ahogy kialakul a kapcsolat a titokzatos férfival, estéről estére, amikor egyre többször jön vissza. A második könyv „Wild Man” az álompasi egy DEA ügynök, aki szerelembe esik Tessbe, akinek a volt férje, egy drogbáró. A „Law Man”-ban a férfi Mitch Lawson, a jóképű nyomozó. Mara Hanover szerelmes lesz belé, még ha tudja is, a pasi nem az ő ligájában játszik.
És az utolsó könyv, "Motorcycle man", az álompasi egy tetovált, kigyúrt, motoros, aki Tyra Mastersnek rendel egy tequilát és élete legjobb szexét adja neki. A nő számára ez okkal több egyszerű szexnél, számár ő az a férfi, akiről mindig is álmodott. A sorozat nagyszerű, nincs kapcsolat a 4 könyv között. Szóval egyszerűen csak válassz egyet és kezd el olvasni.






45-47. Chocolate Lovers Series




Chocolate Lovers - egy vidám sorozat. Ez nem egy tipikus erotikus könyv. Nem tudom megmondani
pontosan mi a műfaja a sorozatnak, de van benne minden. Ezen fogtok hisztérikusan nevetni és sírni.
Szuper forró hálószoba jelenetekkel, teljes mértékben édes, és gyönyörű történet. Történet Claireről. az
egyedülálló anyukáról, aki próbál elég pénzt szerezni, hogy beindítsa a vállalkozását, egy jobb életet adva a
kisbabájának. Minden megváltozik, amikor Carter. Az egyéjszakás kalandja a múltból, feltűnik a helyi bárban. Mindenkinek nagyon ajánlom a csokoládé szerelmeseket.




48. Her Gentlemen Callers


Alice Miller egy anyuka, van két fia és egy haldokló házassága. Megváltoztatja a szubmisszív feleségnek az életét, amikor belecsöppen egy új világba. A viszonya egy fiatal férfiaval, szenvedélyes szerelmesekként történik a szemünk előtt.
Ez egy olyan könyv, amiben a fókusz nem a szexen van (Még akkor is ha egy csomó van belőle). Ez a könyv egy boldogtalan nőről szól, akit egyférfi kontrollál, és aki próbálja elszakítani a láncait. Sokkal inkább szól
egy nő szabadságáról, mint bármi másról.











49. The Dark Garden

Én nem vagyok a legnagyobbrajngója a BDSMnek. de nagyon élveztem ezt a könyvet, Rowan Cassidyről szól, Club Privé egyik úrnőjéről, a nyugati part legnépszerűbb BDSM klubjában. Tudom, hogy sokatok sokkal jobban fogja értékelni the Dark Gardent, mint én. A legjobb barátom tényleg rajong, ezért a műfajért és neki ez a kedvenc könyve.
Ez a perverz, sötét, forró történet,mint Eden Bradley legtöbb könyve.
















 50. Hold My Hand

Az utolsó könyv a listámon Paloma Beck - Hold My hand - Aubrey története, egy fiatal nő, zürős gyerekkorral, és a kapcsolta egy domináns és gazdag, emberbarát Williammal. Az ő utazásuk, hogy elfelejtsék a múltat és megerősítsék az egészséges kapcsolatukat.
Egy nagyon jól megírt erotikus történet, keverve BDSMmel, teli forró jelenetekkel, amik magukkal ragadtak és két éjszaka alatt kiolvastam.








Forrás: Anna Schwartz


38-40. Cocktail Series

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...