2014. július 11., péntek

Bella Andre - A Sullivan család



Író: Bella Andre

Cím: A Sullivan család (A Sullivan család #1)

Műfaj: Romantikus

Megjelenés ideje: 2014

Értékelés:







Néha csak egy pillantás kell
Chloe Peterson megesküdött, soha nem követi el többé azt a hibát, hogy megbízik egy férfiban. Indokai olyan fájóak, mint a sérülések az arcán. Úgyhogy amikor kocsija a vizes útról belecsúszik az árokba, meg van győződve róla, hogy az a fantasztikus fickó, aki megmenti, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
Chase Sullivan sikeres fotográfusként válogathat a gyönyörű nők közül. Elégedett az életével – amíg rá nem talál Chloéra és a totálkáros kocsijára a Napa Valley-i út szélén.
A köztük felsistergő vonzalom minden szerelmes pillantással és bűnösen édes érintéssel egyre nő, s Chloe nem tehet róla, de el kell tűnődnie rajta, hogy talán azzal a férfival találkozott, aki kivétel a szabály alól…

Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller szerzője. Érzékenyen megírt történeteit már több mint tíz országban olvashatják rajongói. A Sullivan család-sorozatban megismerhetjük a testvérek, a hat fiú és az ikerlányok izgalmas szerelmi életét.





Shadow véleménye:


Kezdjük azzal, hogy egy szép napos nyári délután azon gondolkoztam, mit is lenne jó olvasnom. 
Valamiért erre a könyvre esett a választásom. de nem azért mert a borító megfogott, hanem, inkább az a néhány órányi szabadidőmhöz megfelelt a vastagsága. Gondoltam pár órára kikapcsolódom.

Nem estem hanyatt, hogy őszinte legyek. Részemről a történet a középkorban is játszódhatott volna, vagy a múlt században. Őrülten klisékkel teletűzdelt, kiszámítható történet. A gazdag, jóképű pasival, és a szegény, szerencsétlen, bajba jutott lánnyal. Nagyjából a hős lovag/herceg megmenti az egyszerű lánykát story. A jó elnyeri, méltó jutalmát a rossz pedig megbűnhődik, és boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Lehet, hogy most azt gondolod, hogy túl kritikus vagyok, de legyünk őszinték. Olvastam már jobbat is. Ennyi erővel egy Harlequin kiadványt is előkaphattam volna.

A főszereplők nem tettek rám mély benyomást. Előbb tudnám magam elé képzelni a helyszínt, ahol a történet játszódik, mint magukat a főszereplőket.

Szerintem már ott abba kellett volna hagynom, amikor kiderült, hogy hányan vannak testvérek. Csak ez után esett le, hogy: „ jesszusom, ez hány részes sorozat lesz!”. És természetesen minden testvér nagyon sikeres a maga életében. Tisztára gazdagok és szépek életérzés. Már csak az kellett volna, hogy San Fransisco-ból áttegyük az egészet Miami-ba, és kész is lenne egy komplett amerikai tévé sorozat. 

Szerencsére úgy fest, hogy minden testvér külön könyvet kapott, így talán nem kell a függővégtől rettegnem. De biztos vagyok benne, hogy lesznek átfedések. 

Maga a történet nekem túl gyorsan lepörgött. A szereplők túl gyorsan átlendültek a problémákon, túl gyorsan egymásba estek és túl gyorsan bekövetkezett a végkifejlet, amit megint csak hangsúlyozni tudok, hogy túl, túl, túl … kiszámítható volt.

Chase nekem annyira, jó, tökéletes, és nagylelkű volt, hogy attól már a gyomrom kezdett forogni. Ilyen pasi egyszerűen nem létezik, csak a mesékben. Chloe-t tekintve pedig egyszerűen nem hiszem el, hogy azok után, amin ez a nő átment, képes röpke pár nap alatt világot rengető szerelembe esni. Na, neeee……..

A vicc, hogy valahogy jobban kezdte olvasás közben piszkálni a csőröm Marcus személye, mint maga a cselekmény.

Szeretném megjegyezni, amolyan lábjegyzetként, hogy a fordítással is voltak gondjaim. Mégpedig az, hogy véleményem szerint, nem igazán nevezhetünk egy harminckét éves pasit fiúnak. Pedig szegény hős Chase esetében volt olyan mondat, aminek az elején még férfi volt, de a mondat végére fiú lett belőle. Nekem ez olyan mintha, valahol a mondat közepén kiherélte volna a kedves fordító. És pont emiatt helyenként zűr keletkezett nálam a toronyban, hogy most egy tini regényt olvasok, vagy felnőtteknek szóló romantikus könyvet. De ez már lehet, hogy csak szőrszálhasogatás a részemről.

A lényeg, hogy érzésem szerint megvolt a havi limonádé szerelem adagom, ezért most megyek, hogy keressek magamnak egy újabb könyves igazi rossz fiút.

Azoknak ajánlom, akik még hisznek a mesékben.


A sorozat eddig megjelent részei:

A Sullivan család ( A Sullivan család #1)

Ulpius-ház Kiadó

2014

Menekülés a szerelemtől (A Sullivan család #2)

Ulpius-ház Kiadó

2014



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...