2014. július 7., hétfő

Jodi Ellen Malpas - A férfi alatt

Író: Jodi Ellen Malpas

Cím: A férfi alatt ( Ez a férfi sorozat # 2)

Műfaj: Erotikus

Megjelenés éve: 2014

Értékelés:



Tudta, hogy a katasztrófa felé rohan. Minden ösztöne azt súgta, hogy meneküljön, de Jesse Ward elől nehéz megszökni.
Ava O'Shea öt napja hagyta ott a részegen dühöngő Jesse-t a Lussóban – egy olyan férfit hagyott hátra, aki fojtogatta az intenzitásával és megbénította az érintésével. Ezen a férfin sosem lesz könnyű túljutni.
És most visszatért az életébe.
Kérdésekre kell választ kapnia, de a szándék, hogy e válaszokat megtalálja, azzal a hatalommal ruházza fel az élvhajhász playboyt, hogy megint tönkretegye őt. Nyitva kell tartania a szemét, s az elővigyázatosság a legfontosabb – nehéz feladat, amikor Jesse Ward karnyújtásnyi távolságban van.
És a férfi ezt tervezi.

Sötét és sérült ember – Ava ezt tudja, de csak akkor tudja meg azt is, hogy mennyire sötét és sérült, ha bejut kemény páncélja mögé. 




Shadow véleménye:


Amikor ennek a sorozatnak az első része az, Ez a férfi, megjelent óhatatlanul is mindenki a szürkéhez kezdte hasonlítgatni, mint oly sok hasonló könyvet, és nem aratott osztatlan sikert.
Talán ez Jesse Ward-nak, a milliomos, szex klub tulajdonosnak tudható be. Aki mindennél jobban szeret parancsolgatni, önfejű, hihetetlenül makacs, de mégis olyan szexi, hogy még az acél is megolvad tőle. Ezen a ponton szeretném leszögezni, hogy én jó nagy betűkkel imádom ezt a pasit!
Ava olykor az idegeimre ment, mint női főszereplő nem tartozik a kedvenceim közé, hisz naiv, olykor lassú felfogású, és túl sokat tud agyalni, feleslegesen. De ahogy olvastam lassan sikerült megszoknom, hogy ő ilyen. (Azért megjegyzem bizonyos helyzeteket én biztosan másképp kezeltem volna, de könnyű okosnak lenni a könyv innenső oldalán.) Bár ebben a részben sikerült felfedeznem benne néhány pozitív tulajdonságot is. Helyenként végre már nem olyan karót nyelt. Végre megértette, hogy neki is küzdenie kell, ha meg akarja tartani azt, amit a magáénak érez, történetesen a férfiért, aki a világot jelenti a számára. Olykor káromkodik, mint a kocsis, de ezért meg is kapja a büntetését Jesse-től, aki ezt még mindig nem hajlandó megengedni neki. 


És Jesse….. hát a hű, meg a, nahát, és, az azt a mindenit szavak jutnak először eszembe róla. Nekem ő a tökéletes álom könyves pasi, ha lehet ilyet mondani. Az eddigi hasonló történekekben megismert pasi szereplők tökéletes elegye. Végre nem egy papucs huszár főhős!

Adva van egy túl korán a felnőttek játékaiba csöppent pasi, akinek nagyon nehezen derül ki az igazi kora (ha egyáltalán kiderült), és fogalma sincs mi fán terem egy stabil párkapcsolat. Emiatt igen szélsőségesen képes reagálni a menet közben felmerülő párkapcsolati döccenőkre. Helyenként idegesítőek a reakciói, és abszolút eltúlzottak, de valahogy mindig sikerül helyrehoznia a hibáit. Sokat agyal ő is, de a gondolatit mégsem fedi fel soha, csak gyűlnek benne a félelmek és a frusztráció a bizonytalantól. Nem tudtam helyenként eldönteni, hogy attól fél, amit még nem ismer, vagy csak ennyire nem bízik önmagában. A múltjáról ebben a részben se tudunk meg sokat, maximum annyit, hogy ha valamit nem tud megoldani, akkor könnyedén önpusztító üzemmódba kapcsol. Mégis történnek olyan fordulatok, amitől felszalad az ember szemöldöke.


A story mellékszereplői is alaposan ki vannak dolgozva. Eddig sem, és most sem maradtak bennem megválaszolatlan kérdések velük kapcsolatban. Közülük talán Sam a legszimpatikusabb, de tudnék többet is mondani közülük, akik minden helyzetben teljes mellszélességgel állnak a főszereplők mellé. Ki erre, ki arra az oldalra, de mindig lehet rájuk számítani, legfőképp a humorukra.

Sarah változatlanul a hű, de megtépném, kategóriába esik, és az közte és Ava között történt incidens kifejezetten felvillanyozott. Megérdemelte az a dög.

Nekem, ha fogalmazhatok így, ez a rész még nagyobb érzelmi hullámvasút volt, mint az első. És folyamatosan az oldalak számát lestem fél szemmel, mert nem akartam, hogy elfogyjanak a lapok. Nevettem, aggódtam, megdöbbentem, és meghatódtam. A végére már teljesen elszédültem, de mégis talán minden könyv folytatásánál jobban várom, hogy tovább olvashassam Ava és Jesse történetét, mert úgy érzem azzal, ahogy az első két részben megismertem őket, egyszerűen felehetetlenné váltak a számomra.

Tűkön ülve várom, hogy a kezembe vehessem, és olvashassam a harmadik részt. Amit már előre tudok, hogy szinte szavanként, mondatonként fogok kiolvasni, mert nem akarom, hogy a trilógia véget érjen.

Azoknak ajánlom, akiket nem rémít meg a nyers szexualitás, és akik bírják a kicsit szenvedős, és hisztis szerelmi történeteket.


Nálam mindenképp 5 csillagos a könyv is , és a sorozat is.



A harmadik rész már előrendelhető a kiadó oldalán:



Kell a férfi ( Ez a férfi #3)

Ulpius-ház Kiadó


2014(?)


Előrendelhető itt






A sorozat eddig megjelent részei:



Ez a férfi (Ez a férfi #1)

Ulpius-ház Kiadó

2013

Megvásárolható itt.





A férfi alatt (Ez a férfi #2)

Ulpius-ház Kiadó

2014

Megvásárolható itt.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...