2014. augusztus 30., szombat

Kathryn Taylor - A szerelem színei - Felszabadulva


Író: Kathryn Taylor

Cím: A szerelem színei - Felszabadulva
                   (A szerelem színei #1)

Műfaj: Erotikus

Megjelenés éve: 2014

Értékelés:








A férfi gazdag és szexi.

Ő Európa legáhítottabb agglegénye.

És csakis őt akarja.

Grace fiatal és ártatlan. Igazából még sohasem dobogtatták meg a szívét a férfiak. Csipkerózsika-álmából azonban felébred, amikor egy londoni szakmai gyakorlat idején megismerkedik a karizmatikus Jonathan Huntingtonnal. Jonathan gazdag, hihetetlenül vonzó, ráadásul még nemesi származású is – ám egyáltalán nem az a mesebeli, fehér lovas királyfi. A férfi egyre mélyebbre vezeti Grace-t sajátos, sötét vágyakkal teli világába, a lány pedig egyre szédültebben kering szenvedélyének örvényében. Ám amikor Jonathan teljesíthetetlennek tűnő szerelmi zálogot követel tőle, a lány rájön, mennyire veszedelmesek a férfi iránt táplált érzései.




Shadow véleménye:

Meglepett ez a könyv. Na, nem negatív értelemben, hanem pont ellenkezőleg. Az történt, hogy megfogott a borító. A fülszöveget el sem olvastam, csak belevetettem magam. Mindent megkaptam, amit az ilyen és ehhez hasonló könyvekben szeretek. Kicsit Szürke, kicsit Crossfire, kicsit Ez a férfi, és még sorolhatnám, de mégis volt benne valami, amitől mégis más ez a történet.

Mégpedig attól, hogy a szereplők emberiek. Sikerült elhinnem, hogy a szereplők létezhetnek a valóságban is. Bele tudtam magam élni a helyszínekbe, a szituációkba. Ez mostanában nagy szó, mert hát nem vagyok, olyan naiv azért én sem, hogy várjam, mikor készíthetek interjút egy olyan kaliberű palival, mint Mr. Grey, aki persze azonnal a házi sexállatkájának akarna, és egy irodaépületbe sem úgy lépek be, hogy az első jóképű öltönyöstől fenékre essek az előtér közepén. Azt már nem! Ellenben tudok ilyen szerencsétlen lenni, és ilyen idióta helyzetekbe kerülni, mint Grace.

Oké, oké, persze, hogy vannak hasonló momentumok ebben, is mint a fent említett könyvekben, de mégis tetszett. Nagyon tetszett. Gyanítom az a bizonyos klub az, ami izgatta a fantáziám. És bár tabu a téma, azért azt hiszem, ez mindenki fejében elindítja az a bizonyos vezérhangyát. De szerencsére nem maradunk lógva és ki is derül, hogy mi folyik abban a titokzatos klubban.

Jonathan olyan amilyen. Jóképű, titokzatos, és maximálisan magabiztos minden mozdulatában, kivéve akkor bizonytalanodik el ha Graceről van szó. Nagyon tetszett, ahogy mondhatni egymás felé csetlenek-botlanak a történet folyamán. Mindketten ingatag talajon járnak. Hisz az egyiküknek szexuálisan tapasztalatlan, másikuk meg a párkapcsolatok terén kezdő. De mégis mágnesként vonzzák egymást.

Persze, kapunk elég pozitív és negatív szereplőt egyaránt a történet folyamán. Nagyon szerethető szereplő például Jonathan húga, Sarah, és Jonathan üzlettársa, Alexander. 
És, ők ketten nem semmi kis kavarógépek, akik persze annak drukkolnak, hogy ami Grace és Jonathan között van, az végül jól süljön el. De engem az is nagyon érdekelne, hogy velük mi lesz a későbbiekben, mert valami lesz az tuti.

És itt vannak a negatív figurák. Jonathan apja, az earl aki igencsak unszimpatikus, mogorva, hidegvérű nemes. Mert, ha eddig nem említettem volna, Jonathan egy nemesi származású angol fickó. Persze a történet vége felé kezdtem érteni az öreg earl motivációját is, de ettől még nem lett a szívem csücske.
Na és ott van az a bizonyos japán üzletember. Jonathan mentora, vagy mije. A hideg is kirázott a tagtól, hogy őszinte legyek. Valamiért az amerikai filmekből ismert jakuzák jutottak eszembe róla.
Mégis mindent egybevetve nagyon tetszett a könyv, le sem bírtam tenni, de a végén egy kicsikét (nem is kicsikét) kiborultam. Hát, hogy lehet valamit így befejezni!? Így lógva hagyni az ember lányát!?

Most megint tűkön ülve várhatom egy könyv folytatását.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...