2014. augusztus 23., szombat

10 dirty romantikus könyv

Egy cikk fordítást hoztam nektek innen.

Bár februárban készült az interjú és nálunk nem ismert a romantikus könyveket író írónő, még érdekes lehet az ő általa állított 10 mocskos erotikust "romantikus" könyv rangsor.
Hátha valaki ötletet vagy épp bátorságot kap hozzá, hogy angolul elolvassa esetleg mostanra már a kiadók is felfedezték maguknak valamelyik könyvet.


Victoria Dahl
Van egy ellentmondásom, romantikus író vagyok és utálom a Valentin napot. Ezek a kötelező, előre megírt szerelmi jelmondatok, gesztusok, nem az én világom, bár be kell ismernem ennek a "bűnös" oldalát igen is megtartom. Beszerzek némi rózsaszín koktélt, csokoládét, virágot minden egyes alkalommal.
Ez nem meglepetés azok számára akik ismernek. Mindennek értékelem a bűnösebb oldalát legyen szó Tumlrről, Twitterről, filmekről vagy barátokról. És persze a könyvekről. Számomra egy nagy adag szexuális feszültség és néhány pompás piszkos szó felér egy szerelmes történettel.
Ha úgy gondolsz a romantika műfajára, mint virágos, Valentin napi könyvekre. ..Remélem kipróbálsz ezekből a könyvekből, hogy lásd mit mulasztasz el.




1. Megan Hart - Dirty : Egy gazdag, domináns üzletember és egy szegény alázatos nő...Ismerősen hangzik?
Nem úgy, ahogy Megan Hart leírja, hidd el nekem.
Ez vulgáris, intelligens próza, szívszorító romantikus köntösbe csomagolva. Egyike a legújabb kedvenceimnek.



2. Cara Mckenna - Willing Victim: Nagyon sok Cara Mckenna könyvet olvastam már, és mindet szerettem, de ez a kedvencem. Valószínűleg azért, mert ez volt az első könyv a listámon. Annyira sokkolt a történet, hogy olvasás közben végig a szám elé tartott kézzel ültem. Ez a sztori nyers, igazi, és feltár néhány sötétebb szexuális fantáziát, úgyhogy csak kellő óvatossággal olvassuk.

3Charlotte Stein - Deep Desires: Történet két sérült, nemkívánatos emberről, akik mindent akarnak egymástól, először csak tisztes távolságból, majd egyre közelebbről. Ez a regény teli van szívfájdalommal és szenvedéllyel. Igazán nyers és csodálatos.

4. Patricia Gaffney - Crooked Hearts: Azok számára akik akik nem annyira rajonganak az erotikáért, azoknak itt ez a történelmi másfajta módon bűnös történet. Sok évvel ezelőtt olvastam és beleégett a fejembe. A főhős és a hősnő egyaránt szélhámosok. A nő úgy tesz, mintha apácaként pénzt gyűjtene a gyerekeknek. A férfi vak embernek tetteti magát, aki késeket hajigál. Ez nem vacak, pontosabban: ez rossz, rossz, rossz, és mégis annyira tökéletesen igaz.

5. Kit Rocha - Beyond Shame: Nagy rajongója vagyok a dísztópiás dolgoknak, és ebben a történetben ezek mind megvannak. Lerombolt társadalom, édes, hirtelen vonzalom, és mind között a kedvencem- egy hely, ahol a nők hódolhatnak  a mély sötét szexualitásnak, ahogyan a férfiak is.

6. Elizabeth Hoyt - The Leopard Prince : Ha a hagyományos történelmi romantikus könyvek rajongója vagy, akkor ez a könyv sokkolni fog, mert ilyen kapcsolattal a normális könyvekben nem találkozol: szerelemi kapcsolat egy előkelő nő és egy szolga férfi között. Aki titokban nem egy szemét herceg. Ő a birtok intézője, és minden lopott pillanat őszinte és tiltott.

7. Delphine Dryden - Theory of Attraction: Vicces, idétlen erotika. Igen, azt mondtam idétlen erotika. 
A főhősnő egy számítógép programozó, a főhős egysztrofizikus, mindketten szociális készségek híján vannak. Kink keverve Minecraft viccekkel. Ez tiszta és szakadtan szórakoztató.



 8. Lauren Dane -  Laid Bare :Forró romantika, újra egymásra talált szerelmesek között, ami később alakul át  ménage kapcsolattá.Ez egy érzelmi édes kis csomó, mielőtt a legjobb barát belép a képbe. Imádom a komplexitását  a kartereknek, ahogy elérik a boldogságukat.













9. Larissa Ione - Pleasure Unbound: Imádom ennek a sorozatnak az összes könyvét, de legjobb az elsővel kezdeni. Ez egy lenyűgöző szexi történet, egy démon-gyilkos és egy fenséges démon között, akivel vágyaik kiteljesednek. Larissa Ione írása érzéki, akció dús, amiből soha sem elég.














10. Joey W. Hill - Natural Law: Hallottam már a könyvről már sok évvel azelőtt, mielőtt ténylegesen olvastam volna. Milyen csodálatos olvasmány, egy kis csavarral a mai erotika piacon. A főhős egy nagy, erős zsarú, aki minden nap uralkodik a világában, de szexuális viszont szubmisszív ebben a történetben. Az olvasó betekintést nyer, az ő testének és szívének a feltárásába.













Victoria Dahl - 10 forró romantikus é egy erotikus történet írója, amely “The Wicked West." , itt olvashatod az első fejezetet.

Forrás 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...