2014. augusztus 31., vasárnap

Megjelenésre várva

Annyival könnyebb a dolgom amikor amerikai megjelenésekről kell beszámolnom. 
Azt kérdezed miért? Csupán azért, mert ott nagyon ritkán váltogatják a kiadási időpontokat, miközben nálunk.... Áááá, hagyjuk is, mert erről szerintem mindenkinek megvan a véleménye. Ami, nagy valószínűséggel nem épp hízelgő a kiadókra nézve. 

Ennek a mai bejegyzésnek sem véletlen lett ez a címe. Várjuk.
És maradjunk ennyiben. Ha, tényleg megjelenik akkor meg örülünk. Tisztára olyan mint a tombola. Minden happy, ha az kerül kiadásra amire épp fáj a fogunk, és nem halasztották el hetekkel, vagy akár hónapokkal a megjelenést. 

Mikor tanulják már meg a kiadók, hogy ha beígérnek valamit akkor azt lesznek akik várni fogják, és arra az időpontra amikorra ígérték? Ők minden ígéretet, mindenféle kifogással megszeghetnek, és az olvasó, aki ugye pénzt ad a könyvekért, meg hoppon marad, és várakozhat tovább. Jó esetben kap egy semmitmondó kifogást, rosszabb esetben még az érdeklődő levelére sem válaszolnak.

Erre a kiadói szokásra lenne egy nagyon parktikus ötletem. Akkor tegyék a webshopba, ha már megjelent! 
Oh, tudom, tudom fontos az előrendelés. Csak az a baj, hogy én is jártam már úgy, hogy előrendeltem valamit, és addig tolták a megjelenést, hogy már meg is feledkeztem a rendelésemről, mire voltak szívesek megjelentetni.

Na, de a durcizás, meg a morgás helyett nézzük meg, a teljesség igénye nélkül, hogy mik vannak szeptemberre beígérve. 


Ullpius-ház Kiadó:

A birtok, ahol a szenvedélyes szerelmi viszony kezdődött, most Ava és Jesse életének legfontosabb napján vendégektől nyüzsög. A lány már beletörődött, hogy sosem szelídítheti meg a Jesse-ben lakozó vadságot, de már nem is akarja. Szerelmük mély és kapcsolatuk szilárd, de mikor a lány már kezdené azt hinni, hogy végre sikerült a visszafogott felszín mögé hatolnia, újabb kérdések merülnek fel, s Avában ott motoszkál a kétely: Jesse Ward talán mégsem az, akinek hitte. Túl jól ért hozzá, hogyan röpítse Avát még az eksztázison is túlra... és taszítsa a kétségbeesés legmélyebb bugyraiba. Itt az idő, hogy a férfi színt valljon.


Várható megjelenés: 2014.09.30








Hogy a tengerparton összeakadjon egy szexi idegennel, nem szerepelt Natalie Conner terveiben azon a békés, fotózásra alkalmas reggelen. És ugyan mi a csudáért gondolja azt a férfi, hogy Natalie pont őt akarja fényképezni? Ki ez a pasas egyáltalán? Bár az tagadhatatlan, hogy dögös és hihetetlenül romantikus - gyógyír lehetne Natalie sebzett lelkére.

Luke Williams másra sem vágyik, mint hogy legyen egy kis nyugalma, úgyhogy látva az arcára irányuló kamerát, éktelen haragra gerjed. Amikor azonban rájön, hogy a lánynak fogalma sincs az ő kilétéről, felébred benne a kíváncsiság, mi több, elbűvöli a fotózó szépség. Natalie-nak szexre termett a teste, igéző az ajka, és Luke képtelen betelni vele, de még nem jött el az idő, hogy elárulja a lánynak, ki is ő valójában.

Ám Natalie nem ostoba, és nehezen viseli a titkokat és a hazugságokat. Vajon mi történik majd, ha kiderül, mit rejteget Luke?

Várható megjelenés: 2014.09.15.



A nagy sikerű Rabság trilógia szerzője újabb háromkötetes sorozattal jelentkezik. Főhőse Angelina, aki gazdag nagybátyja után nemcsak egy hatalmas házat, hanem három udvarlót is örökölt. Az egyik Evan, egy titokzatos, megfejthetetlen üzletember, akitől Jahn bácsikája óva intette, és akinek külön végrendeletben tiltotta, hogy a lány közelébe kerüljön.
Angie azonban küzd a ráerőltetett szerep ellen. Lina szeretne lenni, aki legalább annyi szerelmet tud adni, mint amennyit el akar venni. És soha, semmilyen más férfit nem képzelt el maga mellé, csak Evant...

Várható megjelenés: 2014.09.10.











Libri Könyvkiadó

Egy volt sulitársadnak végre bekötik a fejét, és te kerülsz a koszorúslányok népes csapatának élére. Neked már nem tudnak újat mutatni, annyiszor csináltad ezt végig. De mi van, ha ez az esküvő más lesz, mint a többi? Ha ügyesen kevered a szálakat, talán nem csak a menyasszony számára tartogat meglepetéseket a nászéjszaka... Forró szenvedély, kéjes izgalom és döntések hosszú sora vár rád minden csak rajtad múlik! Ne feledd, bármelyik utat választod, fantasztikus éjszakában lesz részed. Ha pedig mohón belevetnéd magad az összes élménybe, csak lapozz vissza a könyv elejére, és válassz másik végzetet. A te vágyaid a te törvényeid!

Szeretnél közelebbről megismerkedni a jóképű vőféllyel, aki épp az esküvői sátor mögött gyakorolja a beszédét, és szüksége lenne egy kis segítségre?
Vagy elénekelnél egy duettet az ifjú DJ-vel, akitől a közös produkció után sem kellene elszakadnod?
És mi lenne, ha az esküvőszervező karjaiban kötnél ki, akinek nem csak az ültetési rend és a virágdíszek járnak ma este a fejében? 
Csak rajtad múlik

Várható megjelenés: 2014.09.15.




Amióta megtanultam járni, nem volt más vágyam, minthogy a világ legnagyobb színpadain táncolhassak 
Mia a küszöbén áll annak, amire mindannyian vágyunk: a Royal Ballett School meghallgatásán egy karnyújtásnyira kerül attól, hogy megvalósuljon gyermekkora óta dédelgetett álma. A lány, aki mindig is világhírű balett-táncos szeretett volna lenni, a színpadon állva hirtelen ráébred, hogy ez nem az ő útja. Szabad akar lenni. Szabadon, szabályok, kötöttségek, kényszer nélkül akar táncolni ez az igazi álma. Patrick hangja most, élete egyik legnehezebb döntésének meghozatalakor sem hagyja magára. 
A Royalra mondott nem egy új élet kezdete Mia számára: Ninával akivel végül felülkerekedtek az őket elválasztó félreértéseken úgy döntenek, hogy Londonba költöznek. Mia rátalál a Britre, egy művészeti iskolára, amely biztosíthatja számára a tánc szabadságát, Nina pedig belevág egy újságíróképzésbe. Az új, londoni élet azonban nem csak szórakozás, hiszen Nina terhessége számos megoldandó feladat elé állítja a két barátnőt. Az akadályok leküzdésében, mint mindig, most is segítségükre lesz Patrick földön túli alakja. Mígnem egy napon....

Várható megjelenés: 2014.09.15.




Cartaphilus Könyvkiadó

Thomas egy hideg, sötét liftben tér magához, és az egyetlen, amire emlékszik, az a keresztneve. Minden más eltűnt az emlékezetéből. Amikor a lift ajtaja kinyílik, Thomas a Tisztáson találja magát egy csapat srác között. A Tisztáson élő fiúk mindennap Futárokat küldenek a lakóhelyüket körbeölelő Útvesztőbe, amelyet nehéz kiismerni, mivel a falai minden éjjel elmozdulnak. Thomas, az utolsóként érkező újonc számára egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy az Útvesztő egy kód, ami megfejtésre vár. Úgy dönt tehát, hogy ő is Futár lesz. Annak viszont, hogy a megfejtés közelébe kerüljön, komoly ára van: például olyan lényekkel is találkoznia kell, akik elől mindenki más menekül.

Várható megjelenés: 2014.09.03.






 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...