2015. február 1., vasárnap

Olivia Cunning - Backstage Pass ( Pengető Ujjak)

Író: Olivia Cunning

Cím: Backstage Pass (Pengető Ujjak)

Sorozat: Sinners on Tour #1 (Turné Sorozat 1.)

Műfaj: Erotikus, BDSM, 

Értékelés:

                   


Öt lenyűgöző srác, egy vonzó nő... és egy tüzes szerelem.

Brian Sinclairnek a zene az élete, és az nem játék... Amikor az egyik legmenőbb metálzenekar szólógitárosában egy szerelmi csalódás miatt kialszik a dalszerzői szikra, csak bűnös szenvedélyekkel terhes éjszakák tudják felszabadítani a benne és az ujjaiban lakozó géniuszt...

Myrna Evans az egyetlen, aki képes újrahangolni a gitárt... Amikor a szexi pszichológusnő turnézni indul a Sinners-szel, a zenekar minden tagja megpróbálja elcsábítani. Őt viszont kizárólag Brian érdekli...


A két szerető olyan féktelenül vad és szenvedélyes húrokat pendít meg, amelyektől a banda a dicsőség hihetetlen magasságaiba emelkedik, és a bűn feneketlen mélységeibe zuhan...





Shadow véleménye:

Az utóbbi időben egymás után olvasom a rock sztár könyveket. Volt ami tetszett, és volt ami nem, de hát ilyen az élet. Ez a könyv épp a mondjuk, hogy tetszett kategóriába esett, de azért volt benne pár furcsaság. Kezdhetem is rögtön a borítóvak és a címmel. A borító szerintem nagyon rosszul sikerült. Nagyjából annyira dögös, mint egy kozmetika szórólapja. A cím, na az hatalmas mellényúlás, az eredetihez képest. 
De ennyit a negatív dolgokról.

Vicces, hogy erről a könyvről a rutinosabb könyves bloggerek nem igazán nyilatkoznak. És számomra az is vicce, hogy olvasva a kommenteket a magyar oldalakon, sokan már a szitokszóvá vált Szürkét is lányregénynek tartják emellett a könyv mellet. Pedig nem akkora para ez a köny, de persze csak abban az esetben, ha bírja, és szereti valaki a sok szex-et egy könyvben. És a szex alatt nem hagyományos misszionárius figura, lekapcsolt lámpánál értendő. Nyers, vad szenvedélyes és a maga módján perverznek is nevezhető. 

Aki egy pöttyet is ismeri Olivia Cunning stílusát, az tudhatja, hogy nem épp a prűd írók kategóriájába tartozik. Ezt azok akik nem olvastak még tőle, akár figyelmeztetésnek is tekinthetik. Érzékeny lelkületűeknek, prűdeknek, fanyalgóknak semmiképp sem ajánlott az olvasása. Szigorúan 18+-os a könyv. 

A történet elejét, ki merem jelenteni, untam. El nem tudtam képzelni, hogy ebből végül ki fog kerekedni egy jó kis könyv. Az első 20-30 oldalon számomra kicsit túl sok volt a jelző a srácok kinézetére, de ahogy haladtam, fokozatosan hozzászoktam az írónő stílusához, és így már a vadabb dolgokon is csupán csak felszaladt a szemöldököm. Hogy vannak-e benne vadabb dolgok? Jelentem nem is kevés! 
Aki nem szereti az erősen hangsúlyozott, és hosszan ecsetelt erotikus jeleneteket, a már-már szélsőséges szexualitást, annak semmiképp sem javaslom ennek a könyvnek az elolvasását. Aki viszont kedveli az ilyen, és ehhez hasonló történeteket, az biztosan nem fog csalódni. 


"– Harisnyatartó egy hétköznapi szürke kosztüm alatt? Na de professzor? – hebegte Brian.Ujjai a harisnyatartó pántja alá szaladtak. 
– A perverz énemet óvatosan rejtegetem".

Nem vitás vadabbnál vadabb szexuális jelenetek elevenednek meg az olvasó előtt, és némelyiket még én is simán perverznek nevezném. Oké. értem én, hogy szex, drog, pia, Rock & Roll, de helyenként azért kissé elrugaszkodottan szélsőségesnek festi le egy rock zenekar életét az írónő.
De azért az sokaknak megnyugtató momentum lehet, hogy belső vívódások, a családi konfliktus, féltékenység, mi több erőszak ebben a történetben is felbukkan. Bár faramuci egy olyan rock sztár, esetünkben Brian aki képes minden útjába eső szoknyába beleszeretni, de ez van. 
Meglepett, hogy a sorozatot nem rögtön a frontember szerelmi életével kezdjük, de ő is sorra fog kerülni a sorozat további köteteiben, lévén, hogy a banda öt tagú.


Adva van nekünk egy harmincas éveiben járó főiskolai tanárnő/pszichológusnő, Myrna Evans. Tantárgya nem más mint az emberi szexualitás. Hmm, fura egy tárgy, és az is fura ahogyan tanítja, de legyen. 

A véletlennek köszönhetően belebotlik egy konferencia helyszínén az egyik kedvenc rock/metál bandájába a Sinners-el. És innentől beindulnak a dolgok. Myrna Briant akarja, Brian Myrnát, és azért a többi srác is rányomul a "tantó nénire" a maga módján. Sokáig kevertem a tagokat, hogy ki, kicsoda, de a végére összeállt a dolog. 

Brian fiatalabb Myrnánál és ez ugyan még gondot is okozhatna, de maximum csak Myrna tépelődik rajta. Briant egészen más dolgok eszik belülről. A maga módján zseni a srác, bár furán nyilvánul meg ez a zsenialitás. A szülei gázok, vagy inkább szemetek vele. Azt a szeretetet keresi minden csajban amit nem kap meg a saját szüleitől. Myrna viszont még velük szemben is kész tigrisként védeni Briant. És Brian pedig a hős lovag aki, ló helyett gitáron érkezik főhősnőnk életébe. 

"– Ha a szívem még ennél is jobban kötődik hozzád, akkor a mellkasomból egyenesen átugrik a tiédbe."

Izgalmas világ ami feltárulkozik előttünk. Bepillanthatunk egy rock banda mindennapjaiba, ami legyünk őszinték csajok, mindenkinek piszkálja a csőrét. Hisz mindenkinek volt/van kedvenc zenekara/énekese, akibe anno, vagy most de fülig bele van/volt esve. De vajon tényleg ilyen egy turné, ilyen őrültekháza az egész, ilyen pörgős és tényleg ennyi groupieval jár ez a cirkusz?  

Nem tudok hosszan írni erről a könyvről, anélkül, hogy ne lőném le a fő momentumokat, de aki kedveli a témát, és nem riad el a nyers szexualitástól azoknak mindenképp ajánlom.

Akik pedig a szürkéhez hasonlítják, vagy annál akár rosszabbnak tartják üzenem, hogy van fülszöveg a könyvhöz, és vannak a neten olyan helyek ahol lehet kommenteket olvasni azoktól, akik olvasták. Nem kell valamit csak azért végigszenvedni, hogy utána köpködhessetek rá. Mindenkinek lehet véleménye, és le is írhatja, de ennyi év távlatából kissé unalmas ez a Szürke duma. De akinek nem inge, nem veszi magára az utolsó bekezdést. 





  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...