2015. február 16., hétfő

Friss Megjelenés! - Lili Valente - Controlling Her Pleasure (Under His Command, #1)

Író: Lili Valente

Cím: Controlling Her Pleasure

Sorozat: Under His Command, #1

Megjelenés: 2015 Február 16.


                    

Blake Roberts-nek megvan mindene, amire valaha vágyott - siker, pénz, és az ország legmenőbb tetováló szalon lánca. De kísérti őt az első szerelme, állandó emlékeztetőként egy tetoválás, melyen osztoznak, arról aki akkor volt, mielőtt megtanult uralkodni az érzelmein, a vágyain, és egy nő gyönyörén. 

Meg kell tisztítania tőle a szívét, és ő meg is tesz mindent azért, hogy szabad legyen. 

Erin Perry már megégette magát a szerelemmel, és még arra sem áll készen, hogy egy férfi irányítása alá vesse a testét, nemhogy a szívét. De aztán felbukkan Blake, az egyetlen férfi, akit valaha is igazából szeretett. Blake könyörtelenül jóképű, és forr benne az irányító energia, amiért ő sajog, hogy alávethesse magát. 


Alávetettnek lenni, nem más mint engedelmeskedni, birtokoltnak lenni, és az ő irányítása alá kerülni.

Figyelmeztetés: Ennek a könyvnek a sajátossága, egy erős, tetovált, Alfa-pasi, akire rábízod magad, és ő uralni fogja a gyönyörödet. Minden. Éjszaka, Hosszan. 
Függővég riadó: Ez a buja olvasmány függővéggel zárul. Ha ezt nem kedveled, idegesít, akkor hagyd ki. A teljes Under His Command sorozat Erin és Blake szerelmének története, mely 2015 február, és március hónapjában kerül kiadásra. 


Megvásárolható:





































Hamarosan

Commanding Her Trust 

(Under His Command, #2)

Megjelenés: 2015 március 2. 

               

Blake Roberts keményen lecsap régi szerelmére, és nem fogja feladni míg Erin az övé. Egyszerűen nem csupán csak a testét akarja; az engedelmességét, a megadását, és az ő sebzett szívét, melyet oly keményen próbál elrejteni. 

Mindent latba vet azért amit akar - a hálószobában és azon kívül - mindaddig míg a lány behódol neki. 

Erinnek, mindaz ami színjátékként indul, túlságosan is valóságossá vált. Sosem tapasztalt ehhez fogható vad gyönyört, melyet Blake karjaiban fedezett fel. Ő próbára teszi, uralja őt, és ha nem szerzi vissza rövidesen a szabadságát akkor birtokolni fogja, testestől-lelkestől. 

El kell menekülnie, még akkor is ha elfutni Blake-től, olyan mint elmenekülni az egyetlen otthontól, melyet valaha ismert. 


Claiming Her Heart

(Under His Command, #3)

Megjelenés: 2015 március 16.


                 


Blake azt hiszi megkapta amit akart; Erin engedelmességét, a bizalmát, és a nőt akit szeretett vissza az ágyába. De az engedelmességével együtt jár titkainak oltalmazása. Erin bajban van és egy ártatlan élet a tét. 

Blake segíthet megszabadulni a múltjától, de azt nem tudja, hogy egy hozzá hasonló ember részese lehet-e a jövőjének. 

Hogy fogadhatja meg, hogy megvédi őt a veszélytől, miközben neki is van egy saját sötét oldala? 


Az íróról


Lili aludt már a csillagok alatt Görögországban, vacsorázott éjfélkor olyan francia férfiakkal, akiknél nem lehetett megbízni abban, hogy képesek a szájukban tartani az ételt, sötétedés után egyedül sétált keresztül a müncheni piros lámpás negyeden, és ahogy mondja azért élt, hogy meséljen. Ezekben a napokban a tenger mellett találhatod meg őt egy sátorban, ahogy ír, kókusz vizet iszik, és elragadóan piszkos gondolatokon agyal. 

Lili szeret híreket kapni az olvasóitól. E-mail címén kapcsolatba léphetsz vele: lili.valente.romance@gmail.com




Nyereményjáték


a Rafflecopter giveaway


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...