2015. február 3., kedd

Borító Leleplezés! Elle Aycart - To The Max

Író: Elle Aycart

Cím: To The Max

Sorozat: (Bowen #3)


Megjelenés: 2015. Február 10.


                                   http://bit.ly/1wOcsjm
Pre-order available here: http://www.loose-id.com/to-the-max.ht A törvényszéki könyvelő Annie Griffin mindig is sejtette, hogy egy kissé el van átkozva, így amikor 35 évesen önmagára talál, szingli, átmenetileg hajléktalan, és technikailag egy gigolótól terhes, a félelmei megerősítést nyernek. Az adrenalin függő, és profi kaszkadőrnek Max Bowennek szüksége van egy "házőrzőre" aki gondját viseli a házi kedvenceinek, míg ő a városon kívül van. Annie-nak pedig szüksége van egy helyre, ahol lakhat. Szokványos csere. Nem nagy ügy. El tudja őket látni, legyenek is bármilyen pokolfajzatok azok, melyeket tart. Mígnem Max, a megye legkapósabb agglegénye, idő előtt visszatér, és ő hirtelen egy 27 éves szex isten lakótársa lesz, akiről kiderül, hogy sokkal több annál, mint amire számított. Max figyelme egy kolibri szárnyapásának idejéig tartott ki, ha nőkről volt szó, de ez Annie előtt volt. A hóbortossága és édes ellentmondásai hamar elbűvölik őt, nem azért, hogy megdöntse, hanem, hogy vele töltse a napjait. Tudja, hogy a hírneve megelőzi őt, és minden ez tekintetben fokozottan ellene szól, de mindent elkövet, hogy bebizonyítsa, ő az, akire neki szüksége van, a pokolba a beképzelt előkelő nagymamákkal, a világvége átkokkal, a grupiekkal, és a bűnbánó biológiai apákkal.




More than Meets the Ink (Bowen, #1)

A gonoszul szexy Max Bowen a legmagasabb fokú rossz fiú, mind a tetoválásaival, mind a viselkedésével, ami Tate nincs az az isten listáján oda sorolja őt, ahol a meztelen ejtőernyőzés Teheránban, és az ebolás fiolákkal zsonglőrködés csak a hecc kedvéért szerepelnek. De a fenébe is, ő nyaral, a srác teljesen ellenállhatatlan, és kizökkenti őt az életéből. Az apja és a bátyja elment, Tate ott maradt a családi étteremmel foglalkozni, ami gyorsan csúszik lefelé a csatornába. Az alkalmazottai kijátsszák, a pasija lelépett, és volt egy saját zaklatója, aki csinos emaileket küldött neki végítéletről, fenyegetéseket, tűzzel és darabolással. Szóval igen, talán egy kis nyaralás, némi kiruccanás rendjén van. Szigorúan csak szex, és utána semmi folytatás. 



Arra nem számított, hogy átveszik az irányítást a nyaralás előtt felállított szabályai, az előtte és utána szexről, melyekhez makacsol ragaszkodott, és otthonosan érezte magát az ő életében. James kétség kívül több volt, mint az az elfogult véleméyn amikor először találkozott vele, és még akkor is, ha James nem is áll készen arra, hogy mélyebbé váljon, James mégsem képes elengedni őt.  




Heavy Issues (Bowen #2)

Kerülni a kapcsolatokat sosem esett nehezére, a tűzszerész Cole Bowen-nek, de most, a testvére eljegyzésével, teljes hisztériába taszítja a női lakosságot, miközben a városban Aiden egy hosszú hónapig segíti az ünnepi előkészületeket, egyenesen a pokolban találja magát. Amikor rájön, hogy Aiden új lakója, és minden nedves álmának tárgya, Christine Sheridan, ő megfogadja, hogy végez a kapcsolatokkal, ezért elmegy és felbérel egy giggolót, hogy szakszerűen rendezze el a döntést, két legyet ütve ezzel egy csapásra. 

Christy többé már nem iszik. Hála José Cuervonak és a barátainak, akik a könnyen kaphatóak csoportjába rakták őt és az istenverte Cole Bowent, aki szexet ajánl a nem létező randikért cserébe, hisz ez a kérdés még viccnek is rossz. Tudja, hogy a domináns férfi ki fogja tolni a határait, és mivel egész életében gondjai voltak az önbecsülésével, nem áll készen rá. Kár, hogy a férfi nem fogja elfogadni ezt a választ. 


Cole eltökélt szándéka, hogy lerombolja minden védekezését, de nem hajlandó csökkenteni az ő mindig jelen lévő falait, úgyhogy amikor Christy rájön, hogy többet akar, csak két lehetősége marad; lépj le, vagy repeszd meg a pajzsát, és kockáztasd a szíved a folyamat alatt. 




Inked Ever After (Bowen, #2.5)

A tetovált rossz fiú Max Bowen arra készül, hogy feleségül veszi élete szerelmét. Minden tökéletes lett volna, azt az apró részletet leszámítva, hogy a menyasszonya kiborult a nagy nap miatt. És megpróbál elrejtőzni előle. 

Tate Cooper kétségbeesett. Teljes szívével szereti Jamest, és össze is akar vele házasodni, mégis ez a házasság az ami megöli őt. Még gyászolja az apja és a testvére elvesztését, túl megterhelőek az esküvő előkészületei, és ettől érzelmileg teljesen összeomlik. De James egy boldog menyasszonyt érdemel, nem egy sok odafigyelés igénylő, bánattal teli, bűntudatost, és az Isten a tanúja, hogy ő meg is fogja neki ezt adni, még akkor is ha műmosolyt is kell ölteni magára, míg ezt megteszi. 

James nem tudja, hogy örüljön, vagy haragudjon. Megérti, hogy ijedtében elmenekült, de nincs az a pokol, hogy hagyja, hogy ezt folytassa; kényszeríteni fogja, hogy nézzen szembe a félelmeivel, egészen addig míg majd boldogan élhet ameddig meg nem hal. 



Amazon US: http://amzn.to/1yVIYkq

Amazon UK: http://amzn.to/1AddNYq

Barnes & Noble: http://bit.ly/1DshXJJ

iTunes: http://bit.ly/1HB27mj

Kobo: http://bit.ly/16duB52



Az írónőről




Miután számtalan színesebbnél- színesebb munkát végzett szerte Európában, a fordítótól a csokikészítőig, az utazó ügynöktől a sushi séfig, és a repülés irányítóig, Elle Aycart egy dologban biztos, és ez az egyetlen dolog: mégpedig a romantikus regények írása, neki már ab-szo-lút fogalma sincs mit akar csinálni, ha felnő. Nem mintha ez meggátolná abban, hogy mindenféle őrültséget kipróbáljon. Miközben, lehet hogy épp most talál ki egy új szakmát, a fejében megállás nélkül új romantikus történetek kavarognak. Jelenleg Barcelonában, Spanyolországban él férjével, és két lányával, bár ki tudja, talán hamarosan Finnországba költözhet az Északi-Sarkkörre, hogy rénszarvasokat tenyésszen. 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...