2014. október 8., szerda

Emma Chase - Holy Frigging Matrimony


Író: Emma Chase

Cím: Holy Frigging Matrimony

Sorozat: Tangled #1.5

Műfaj: Romantikus, New Adult

Értékelés:

 
              



Mi mondanivalója lehet még Drew Evansnek? Tudd meg ebből a 40 oldalas novellából, ami tele van az ő szexi vonzerejével, egyedi tanácsaival, és vicces egysorosaival.

"Házasság: A végső határ. Steven ment elsőnek. Megfelelt a téma tesztelésére. Mint azok a majmok, akiket a NASA küldött az űrbe az ötvenes években, miközben tudták, hogy sosem térnek vissza.

És most egy másik szerencsétlen rakéta áll készen a kilövésre.

De ez nem csupán egy flancos New York-i lagzi. Láttad a barátaimat, már találkoztál a családjainkkal, tudod kezelni őket. Mindenki azt akarja hogy az esküvője emlékezetes legyen. És ez az egy rohadtul felejthetetlen lesz."

A Holy Frigging Matrimony nagyjából egy évvel a Tanglet (Behálózva) végét követően játszódik, és Drew szemszögéből olvashatjuk.

Shadow véleménye:


Drew Evans nálam jöhet minden mennyiségben! Imádom a humorát, a cinikusságát. Ha lenne TOP 10 listám a könyves pasikról, ő tutira előkelő helyet foglalna el. Félve olvastam, hogy az Athenaeum Kiadó megjelentette a sorozat második részét. Nosza, irány a goodreads, és nézzük meg van-e köztes novella. Teszem mindezt azért mert, Christina Lauren sorozatával (igen a Gyönyörű Rohadékkal) már megfürödtem egyszer amiatt, hogy nem olvastam el a köztes novellákat, és emiatt nem értettem a visszautalásokat. 
És láss csodát, ennél a sorozatnál is van egy, ha úgy tetszik átkötő novella. Irány az amazon! Leszurkoltam érte a horribilis 0,99 dolcsit ( kb. 236 Forint) és már bele is vetettem magam. Nem egy Révai lexikon terjedelmű dologra kell itt gondolni. E-book-ban, borítóstól, köszönetnyilvánítással együtt egy 61 oldalas szösszenet az egész. Maga a történet nagyjából mindössze 40 oldal, amint hamar átrágtam magam, és megint nem csalódtam Drewban. Sikerült ismét mosolyt csalnia az arcomra. 

“My favorite dress of yours will always be…the one on the floor.”

Még mindig akkora az egója, mint a ház, de ettől függetlenül imádom. Olykor gyerekes, máskor meg olyan szexi, ahogy pasira jellemzően bunyóval is kész védelmezi azt amit a magáénak gondol, azaz Kate-et. És még mindig elbizonytalanodik, ha megjelenik a képben, Kate gyerekkori barátja, és egyben ex-pasija. 

És pont emiatt a 40 oldal miatt aggódom egy kicsit, hogy a második részt Kate szemszögéből olvashatjuk. Bízom benne, hogy nem fogok az írónő humorában csalódni, de ha mégis egy nyafogó libát kapok, az eddig megismert "tökös", visszaszólogatós csajszihoz képest, hát nagyon el leszek kenődve. Egy dolog azonban biztos, hogy a második részt is angolul fogom olvasni. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...