2014. december 9., kedd

Sons of Anarachy Beharangozó

Kezd maga alá temetni a karácsonyi hangulat. Na de kit nem? Lassan azt veszem észre, hogy már olvasás közben is azon agyalok, hogy kinek mi kerüljön a fa alá. Fejben már sütök-főzök, csomagolok, pedig még van két hetem.
Nem akarok mindent az utolsó pillanatra hagyni, na. :)

Viszont ami minden évben fejfájást okoz, hogy egy pasinak mit is lehet ajándékozni? Főleg olyat, amivel titokban valahogy arra akarom terelgetni, hogy ő is olvasson, és ne csak nézzen rám furán, mikor örömtáncot járok egy-egy régen várt könyv megvásárlása után.
Büszkén jelentem, hogy ebben az évben megoldódni látszik ezen problémám. Mégpedig azért, mert megjelent az én párom imádott sorozatának könyv változata. Csendben azért hozzátenném, hogy ezt a sorozatot én is imádom.
És ez a sorozat nem más, mint a Fox TV csatorna, Sons of Anarchy sorozata.



Biztos sokan vannak akik tudják melyik is ez a sorozat, de azoknak, akik nem ismerik, de szeretik a motoros klubokat, a rossz fiúkat, és azokat a fordulatos krimiket melyeknek nem kiszámítható a cselekménye, mindenképp ajánlom. Magyarországon tudtommal, az RTL Klub vetíti, Kemény Motorosok címmel.

Egy dolgot azonban jó előre bocsájtanék, figyelmeztetésképpen. Mégpedig azt, hogy ez a sorozat nem egy rózsaszín lányregény, és súlyos függőséget okoz.


Magáról a könyvről, hamarosan olvashatjátok az értékelésemet itt az oldalon, de addig is kedvcsinálónak néhány a Youtube-on megtalálható trailerekből:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...