2014. szeptember 28., vasárnap

Közelgő és Friss megjelenések

A vasárnap, ahogy már megszokhattátok, nálunk a megjelenéseké. Nem akarok senki orra előtt mézes madzagot huzigálni, de az az igazság, hogy engem nem igazán hatnak meg, és nem is igazán kötnek le a magyar megjelenések. 
Annyi de, annyi szuper könyv jelenik meg a tengerentúlon, szinte hetente, hogy nem kis feladat csupán csak nyomon követni sem. De mindig találok olyanokat, melyek láttán visítva vetem magam az amazonra, a hitelkártyám legnagyobb bánatára. 
Eljutottam arra a pontra hogy viszolygok a magyar megjelenésektől, és ennek több oka is van. Az egyik, hogy jelenleg itthon, így az év vége felé, tini irodalom dömping van, és az nagyon nem az én műfajom. A másik, hogy már oly sokszor elrontottak fordításokat, ami miatt inkább nem is kockáztatok. Olykor-olykor persze elolvasok egy-két magyar nyelvűt, de most már egyre ritkábban fordul ez elő. 

De most térjünk a lényegre, és a teljesség igénye nélkül, ami szinte lehetetlen is volna, hadd mutassak hat olyan könyvet ami tutira a polcomon fogja végezni. :)





Stylo Fantome - Separation ( The Kane Trilogy #2)

2014 szeptember 19. - USA

Meg lehet az Ördögnek bocsátani?

Minden móka és szórakozás, amíg valaki meg nem sérül, és amit Jameson Kante tett, Tatum O'Shea-val, olyan mélyre hatoló sérülés, ami még az ő birodalmában is megbocsájthatatlan. Tate elmondja, neki, hogy azt akarja örökre elmenjen, és gyorsan megtanulja, hogy a régi mondás; nem tudod mid van, míg azt el nem veszíted, most határozottan igaz.

De Jameson sosem volt túl jó abban, hogy utasításokat kövessen, így amikor az Ördög úgy dönt, hogy megváltást keres,ő lelkesen vállalni fogja, hogy megszerzi azt. Egy utolsó játékot ajánl - egyet, ami mindennek véget vethet a számukra, ha beleegyezik, hogy játsszon. Nagyon bízik abban, hogy nyerhet, de Tate figyelmezteti, hogy ez lehetetlen, mert ő nem veszíti el őt újra. Nem ismeri eléggé, hogy tudja, Jameson készen áll arra, hogy bármit megtegyen, bármibe kerüljön is ez. Kész a lába elé helyezni a világot. Kész elveszíteni a lelkét.

Amire nem számított, noha, ő maga nyújtotta át a kárhozatra a lényét.

Jameson, most már csak imádkozhat, hogy az ő gonosz lénye, nem ragad át túlságosan Tatre. Néha nagyon nehéz megmondani ki is az Ördög valójában... 


Nalini Singh - Rock Addiction (Rock Kiss #1) 

2014. szeptember 9. - USA

Egy rosszfiú sexy, izmos csomagolásba burkolva megérhet egy kis kockázatot.

Molly Webster mindig betartotta a szabályokat. Miután egy csúnya botrány megtépázta a gyerekkorát, és a média kíméletlen reflektorfényébe került, megfogadta, hogy hétköznapi életet fog élni. 
Nincs hírnév.
Nincs szemérmetlenség.
Nincs fájdalom.
Aztán találkozik Zachary Foxal, a tetovált rockker rosszfiúval, akinek a hangja mint a whisky, és a bűn, és csupán egy érintése függőséget okozhat. 

Egy egyéjszakás kaland a bolygó legdögösebb rock sztárjával, az egésznek csupán ennyinek kellet volna lennie...

Fox perzselő forróságot, és veszélyes gyönyört ígér Mollynak, hogy rávegye nyújtsák meg az egyéjszakás kalandjukat egy hónapos szórakozássá. Utána örökre eltűnik, és az életük soha többé nem keresztezi egymást. A szex, a vétkezés, és a testi gyönyörök mind véget érnek ezzel a dátummal. Nincs kapcsolat, és nincs megbánás sem. 
Molly túl későn jön rá, hogy nem csak a teste az ami függővé vált Fox iránt, hanem a szíve is...
 


T. A. McKay - Into The Dark (Into The #2)

2014 szeptember 25. - USA

Ne a játékost utáld....utáld a játékot.

Érzed jól magad. Sose állapodj meg.

Ezek azok a szavak, melyek szerint Mason McIntyre a felnőtt élete legnagyobb részét élte.
Az egyetlen élet, amire vágyik. Ami illik hozzá.

Minden hétvégén más lány ágyában, kötöttségek nélkül. Az egyedüli út a számára.
De, mi lesz, ha végül találkozik egy lánnyal aki nemet mer mondani neki?
Mi fog történni, ha a kihívás, hogy az elérhetetlen lányt megszerezze, valami mássá válik?
Mi fog történni, ha végül a játékossal játszanak?

Niamh Knight, nem szereti a játékosokat, főleg azt az egyet, aki a barátai többségével már lefeküdt. Egy csinos pofi nem nyűgözi le, de amikor az a csinos pofi összekapcsolódik egy olyan pasival, aki nem adja fel a harcot érte, meddig lesz képes fenntartani a óvatosságát? Próbál távol maradni tőle, nem bedőlni a bűbájának. De a játékos végül el fogja nyerni a díjat?

Mindketten kihívással néznek szembe. Ilyet még sosem tapasztaltak korábban. A játékos végül megállapodhat egyetlen lánynál? És a lány megbízhat a játékosban? Egyvalamit biztosan tudnak. Olyan ez, mint mikor vak vezet világtalant...a sötétben.



Rebecca Berto - The Rental ( The Rental #1)

2014 szeptember 22. - USA

Eleinte Rick Delaney csak figyelte Vee Wylandot, mint éhes róka szeme a nyulat....az ő nyulát. De egy nap szó nélkül lelépett.

Hónapokkal az középiskola elvégzése után, Vee élete már-már szétesőben van. Otthon rettenetes az anyagi helyzet, és ez régóta próbára teszi a családját. A pasija alig foglalkozik vele. És ő nem tudja lerázni magáról a pasija idősebb tetvére, Rick iránti érzelmeit.

Majd, mindössze egyetlen éjszaka alatt, egy tragédia cafatokra tépi ingadozó életét.

Amikor Rick és Vee újra egymásra találnak, szikrák repkednek. Azonban Vee ezzel akaratlanul is megpecsételi a jövőt mindkettőjük számára. Rick világában van egy hely, amit The Rental-nak hívnak, és itt Vee-ből Victoria válik, Rick pedig Reth lesz. Egyik része elbűvölve figyeli, míg a másik, kitárulkozik és magához öleli szexuális ébredését. Játéknak indult, de a következmények igaziak.

Szívük vágyát követniük tilos, de a lelépés megfosztaná őket a jövőjüktől. 




J. C. Cliff - Blyss ( The Blyss Trilogy #1)

2014 szeptember 14. - USA

Hallottál már ilyen műfajról - a sötét könnyedebb oldala?

Mindenkinek megvan a saját meghatározása a "Sötét" kontra "Kortárs" műfajra, És talán ez a kettő keveréke. Szeretem ezt "Szürke" műfajnak nevezni.

Mindazonáltal egy dolgot biztosan tudok, sosem olvastál ehhez fogható történetet azelőtt. A Blyss eredeti, a történet vonalvezetése, a körülmények és a karakterek jelleme páratlan.

Mindenképp szükséged lesz mind a három könyvre, hogy a kirakós darabjait össze tudd illeszteni, de nem ez teszi az olvasást mókává? Az első könyv megalkotja a helyszínt, miközben téged körül fon az izgalom, a feszültség és a várakozás. Mindezen zűrzavar közepette van egy romantikus történet...egy utazás amit csak meg kell lovagolnod.

A Blyss valami olyan, amit a világ az idők kezdete óta próbál létrehozni, a végérvényes afrodiziákum. Egy olyan drog, amit egyetlen céllal használnak minden nő ellen...

Julianna Oakley most fejezte be az első évét a főiskolán, és hazatér hogy az utolsó szabad nyarát az apjával töltse, tekintélyes Georgiai birtokukon. Julianna nem a tipikus elkényeztetett, gazdag, primadonna lány. Józan,  független, és egy mérföld szélesen ragaszkodik ahhoz, hogy ő a maga módján boldogul a világban.

Nick már rég előkészítette a terepet, és szikrák repkednek, mikor eltérő világuk ismét összeütközik. Nick végérvényesen a megszállottja, és semmi sem állíthatja meg, hogy megszerezze őt.
Amikor Travis, Nick jobb keze szemet vet a zsákmányra, attól elszabadul a pokol.

Travisnek, tudnia kellene, hogy Nick nem ismer tréfát, és miközben Julianna küzd a szabadságáért, egy életre telis-tele van titkokkal, és a torz felfogás lassan kibontakozik, ahogy Julianna belekeveredik a harcba. 



Kelley R. Martin - Down and Out

2014 szeptember 30. - USA

Ne olvasd el ezt a könyvet, ha nem szereted az ingerlékeny, domináns, tetovált pasikat, akik, azt mondják, hogy "Nyisd ki a szád", miután te közölted velük, hogy kapják be.
És ne olvasd el ezt a könyvet, ha nem tetszenek, a pimasz, erős akaratú, szenvedélyes, független hősnők, akik az olykor olyan kifejezésekkel kedveskednek, mint a parancsolgató seggfej. Én figyelmeztettelek.

"Tetoválásba csomagolt bűn."

Így írná le Savannah Ryan, az új főnökét, Declan Withmoret, a fenségesen kitetovált, és piercingekkel teletűzdelt harcost, aki a csúcsot tartja Boston legújabb föld alatti küzdősport szervezetében. Nevezhetné őt, parancsolgatónak, és arrogánsnak, és, attól függően hogy az adott napon mennyire gurult be rá, seggfejnek is.

Az a tartózkodó magatartás, Savannah szellemes visszavágásai, és a feszes kis teste az, amitől a radarjára kerül. Szerencsétlenségére, Declan hajthatatlan, amikor szemet vet valakire, a ringen belül, és kívül egyaránt. Declan sajnálatára ez a nemrég megjavult rossz lány, megpróbál rendesen viselkedni, miután letért egy veszélye útra. Nem fogja ezt megkönnyíteni neki. Ami azt illeti, Svannah ezt fogja tenni, de ez neki, nagyon, nagyon nehéz lesz.

Declan egyáltalán nem aggódik. Ha Savannah az övé lesz, jöhet a pokol, vagy árvíz is, mert ha egy szóval kellene leírnia őt, akkor az szó: az "ENYÉM".




1 megjegyzés:

  1. Nyomonkövetésre én a FictFactot ajánlom azoknak, akik az angol megjelenéseket figyelik, bár ott sem teljes mindig a felsorolás, de használható :))) http://bit.ly/1v0PXbE
    Ó, és megint bővült a listám... afene, lassan tilos lesz idejárnom :P

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...