2015. március 3., kedd

Kaylee Ryan - Levitate

Levitate banner

Cím: Levitate

Író: Kaylee Ryan

Műfaj: New Adult

Megjelenik: March 3, 2015


goodreads


Összefoglaló

Bizalom. Hét betű. Egyetlen szó. És vagyok az a lány, aki nem enged be senkit. A világom egyetlen éjszaka alatt összetört, és a feje tetejére állt. Azóta próbálok élni, már ha ez az, amit te annak nevezel, de harcolok a szorongással, azzal, ami történt, és nehezemre esik megbízni másokban. Minden nap egy küzdelem, hogy elérjem az ismeretlent. Bizalom. Hét betű. Egyetlen szó. Figyeltem, ahogy apám, a világot, a csillagokat adja anyámnak. Elvette tőle mindezt, majd otthagyta őt megtört emberként, akinek nincs miért élnie. Azt mondtam magamnak, hogy én nem leszek szerelmes. Őrzöm a szívem, az érzelmeimet, a legjobbat keresve. Az egyetlen mód, hogy bármilyen kapcsolatunk igazi legyen az, ha hű vagy magadhoz. Amikor azt hiszed, hogy minden, amit szépen elterveztél a helyén van, rájössz, hogy a kirakósod befejezetlen. Találsz egy darabot, amiről sosem gondoltad, hogy szükséged van rá, mindaddig, míg egy érintéssel minden megváltozik.

Aztán….Lebegsz.



Vásárold meg a könyvet.


Amazon <3 IBooks <3 KOBO <3 B&N

Részlet

Ő félénk, és állandóan ideges. Legalább hússzor tette az ölébe a párnát. A légzése felgyorsult, és a lába fel-alá jár idegességében. Elbűvölő, hogy milyen extrém erőfeszítést tesz azért, hogy a filmre koncentráljon. Már majdnem a végére értünk, amikor meghallom, hogy szipog. Először nem is veszek róla tudomás, amíg meg nem ismétlődik. Felé fordulok, és látom, hogy könnyek folynak végig az arcán. Gondolkodás nélkül odanyúlok, és letörlöm a könnyeit a hüvelykujjammal. Könnyes szemmel rám mosolyog.
- Elfelejtettem, hogyan végződik. Sosem egyeztem volna bele, hogy megnézem veled, ha emlékszem rá. – kuncog magán.
A könnyeit látva valami összeszorítja a mellkasom. Egy férfi sem szereti látni, ha egy nő előtte sír, de ez most más. Úgy érzem… ez az ő védekezése. Szeretném szétrúgni Ben és Bruce seggét, amiért elérték, hogy sírjon. Ráadásul azt hiszem a saját seggem is szét akarom rúgni emiatt.  Nézem, ahogy a könnyein keresztül megint rám mosolyog.

- Ne használd ezt fel ellenem, - mondja nevetve. Van valamim, amit szeretnék felhasználni ellene, benne, bárhogy. Esélyem sincs, hogy reagáljak, mert a bejárati ajtó kitárul. Nicole és Bright pedig besétál. Bassza meg!  Erre nincs szükségem. Ez két féleképp végződhet. Ő ki lesz akadva, hogy én elüldöztem őt, vagy sosem fogja engedni, hogy lekerüljön a napirendről, hogy belezúgtam.  




A szerzőről

Kaylee


Kaylee Ryan-nek egy szenvedélye volt kislány kora óta, az olvasás. Ez a szenvedély lassan a romantikus történetek szövéséhez vezette, és egy kattintással a függőséghez. Amikor az orra nem tapad a Kindle-re, vagy az ujjai nem ragadnak a billentyűzethez, Kyleet a barátaival, és a családjával lazítva találhatjuk. imádja az összes zenei stílust, és élvezi a scrapbookolást. Ohióban él férjével (igazán boldogan élnek, míg meg nem halnak), és izgága kisfiával.   



Nyereményjáték



love p

**a szövegben fordítási hibák előfordulhatnak, hisz mi is csak emberek vagyunk, akik tévedhetnek**

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...